Senior Økonomikonsulent Gardermoen

september 3, 2018 Ledige Stillinger


Intu Økonomi AS er i sterk vekst. Hovedkontoret er i Bodø, med avdelingskontor i Mo i Rana og på Gardermoen, med til sammen 77 ansatte. Vårt mål er å sette kundene våre og dens virksomhet i fokus, med å tilby intuitive teknologiske løsninger og bygge relasjoner gjennom innsikt og forståelse. Våre kunder er både små og mellomstore bedrifter i ulike og spennende bransjer. Vi har et stort faglig miljø innen regnskap og lønn, i tillegg til IT, HR og forretningsutvikling. Vi har stort fokus på verdier og bedriftskultur.

 

Vi søker en senior økonomikonsulent med erfaring innen regnskap, for å styrke regnskapsteamet vårt på Gardermoen. Vi ser etter en medarbeider med høy arbeidsmoral, god teknisk innsikt og systemforståelse, samt at vedkommende kan jobbe selvstendig, strukturert og yter god service internt og eksternt – the Intu way!

Arbeidsoppgaver:

  • – Bokføring, avstemming, fakturering og remittering for egen portefølje
  • – Foreta internkontroller i henhold til etablerte prosedyrer
  • – Behandling av MVA
  • – Utarbeide nye rutiner og prosedyrer på regnskapsområdet, og utvikle eksisterende rutiner
  • – Oppfølging av offentlige tilskudd og andre refusjoner
  • – Superbruker i fagsystemer
  • – Veilede og bistå kundene i spørsmål knyttet til fagområdet.

 

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og spennende fagmiljø på Gardermoen Park, der vi flytter over i nyoppussede lokaler 1.november. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, 6% OTP (2% egenandel), gode forsikringsordninger, fleksitid og en spennende kundeportefølje.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med HR-leder Marit Helene Wilhelmsen. E-post: marit@intu.no. Telefon: 472 96 600
Søknadsfrist: 30.09.2018
Søknad: Vi ber om at du registrerer din søknad og personalia på http://intu.no/karriere/