Eline og Linda, Intu’s student vikarer!

august 23, 2018 Aktuelt fra Intu

Tidligere i vår søkte Intu to nye studentvikarer for å bistå regnskapsteamene i Bodø. Vi var så heldige å få to meget dyktige studenter inn til oss som gjør en fantastisk jobb i de ulike teamene.

‘’ Det er viktig for oss studenter at vi får testet oss tidlig i arbeidslivet’’

Eline og Linda kommer fra Nord-Odal og Fredrikstad, men flyttet til Bodø og studerer nå master i økonomi ved Nord Universitet.
Begge var raske frempå når Intu etterlyste vikarer via Universitet Nord.

‘’Det tikket inn en mail om at Intu søkte etter økonomimedarbeidere, da søkte jeg med det samme.’’ – sier Linda.

Jentene forteller at å få en jobb under studiet er utrolig lærerikt, og man føler at man får benyttet noe av kunnskapen man får på Universitetet. ‘’Vi får mer perspektiv og bedre forståelse for fagene.’’

Begge kommer fra Østlandet men de er ikke fremmed for tanken om å bli igjen nordpå en stund til.

‘’Jeg kunne godt tenkt meg en jobb i Intu etter endt utdanning. Jeg trives svært godt i Bodø. Dessuten er det et veldig godt arbeidsmiljø her’’ – avslutter Eline.

«Vi er svært fornøyd med rekrutteringen av Eline og Linda, og tenker det er viktig for en virksomhet som Intu å fange opp dyktige kandidater – allerede mens de studerer. Motiverte og engasjerte studenter utfordrer oss på en god måte når det gjelder opplæring og videreformidling – og vi utfordrer dem på «The Intu way» og det å jobbe i byrå. Vi ser absolutt frem til at både Eline og Linda skal jobbe hos oss videre gjennom studietiden» – sier Senior HR konsulent Monica Knædal.